Mercator počeo kasniti s plaćanjem dobavljača

Bez autora
Jun 20 2012

U utorak se više Mercatorovih dobavljača pritužilo da je Mercator počeo kasniti s plaćanjem svojih obaveza. Jedan od njih je dodao da se konkretno radi o pet dana po valuti. Dobavljačima je to neobično jer je Mercator uvijek bio pouzdan i dobar platiša. Drago Kavšek, prvi financijer Mercatora, poručio je da će sva očekivanja biti ispunjena u cijelosti u narednih nekoliko tjedana. Nadodaje da su dio sredine u kojoj su se gospodarske prilike zaoštrile, ali da će pokušati ublažiti sve moguće posljedice tih prilika.

Mercator počeo kasniti s plaćanjem dobavljačaU utorak se više Mercatorovih dobavljača pritužilo da je Mercator počeo kasniti s plaćanjem svojih obaveza.

Jedan od njih je dodao da se konkretno radi o pet dana po valuti. Dobavljačima je to neobično jer je Mercator uvijek bio pouzdan i dobar platiša.

Drago Kavšek, prvi financijer Mercatora, poručio je da će sva očekivanja biti ispunjena u cijelosti u narednih nekoliko tjedana. Nadodaje da su dio sredine u kojoj su se gospodarske prilike zaoštrile, ali da će pokušati ublažiti sve moguće posljedice tih prilika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik